Voordelen van een dakkapel

Voordelen van een dakkapel

Waarom jij een dakkapel zou moeten laten plaatsen

Heb jij ooit getwijfeld om een dakkapel te laten plaatsen, maar dit toch niet gedaan? Een dakkapel laten plaatsen brengt verschillende voordelen met zich mee, die we in dit artikel gaan behandelen, zodat jij een juiste keuze kunt maken.

1. Meer leefruimte

Op het moment dat je een schuin dak zonder dakkapel hebt, is dit geen leefruimte. Je kunt hier niet staan en hebt eigenlijk plezier van deze ruimte. Door middel van een dakkapel maak je deze ruimte nuttig, waarmee je meer leefruimte cq woonoppervlak in je huis creëert.

2. Meer daglicht in de ruimte

Een dakkapel brengt veel daglicht, waardoor de kamer natuurlijk verlicht wordt. Zonder dakkapel is de ruimte vaak donker en komt er maar weinig natuurlijk licht binnen. Naast dat je meer woonoppervlak krijgt, maak je de kamer dus ook een stuk leefbaarder dankzij het extra daglicht.

3. Betere isolatie in de ruimte

Moderne dakkapellen bieden een erg goede isolatie, waardoor je bespaart op je energierekening. De kamer houdt de warmte beter vast, waardoor je de verwarming minder hoog hoeft te zetten voor een aangename temperatuur. Buiten het feit dat je geld bespaart, draag je ook nog eens bij aan een beter milieu!

4. Je huis stijgt in waarde

Een dakkapel laten plaatsen is een goede investering in je huis. Het geld dat je uitgeeft voor een dakkapel verdwijnt dus niet, komt je woningwaarde ten goede. Vaak stijgt de woningwaarde zelfs nog meer dan wat het dakkapel je heeft gekost. Ofwel, op het einde van de dag levert een dakkapel laten plaatsen dus geld op!

Hoe duur is een dakkapel?

De prijs van een dakkapel kan erg verschillen, maar de kosten voor een dakkapel zijn normaal gesproken rond de 8.000,00 euro. Echter is de prijs van een dakkapel afhankelijk van meerdere factoren, uitgelegd in dit artikel.

Ben jij benieuwd hoeveel jouw ideale dakkapel gaat kosten? Neem contact op via de onderstaande knop en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Misschien ook interessant

Waarom kiezen voor FARO Dakkapellen?

Gratis adviesgesprek aanvragen
op locatie of in de showroom

Onze adviseurs komen gratis bij je langs om het beste beeld te krijgen van de bestaande situatie.

Van 25 december t/m 7 januari zijn wij gesloten in verband met de Feestdagen. Maandag 8 januari zijn we er weer en zullen we je bericht beantwoorden.

Wat is je naam? *
Waar wil je dat het adviesgesprek plaatsvindt? *
Wat is je adres? *
Hoe kunnen we je het beste bereiken? *
Wat is je telefoonnummer? *
Wat is je e-mailadres? *

Ontvang vrijblijvend een offerte
op maat op basis van jouw wensen

Geef jouw specifieke wensen aan en wij sturen je geheel vrijblijvend een offerte toe per e-mail.

Van 25 december t/m 7 januari zijn wij gesloten in verband met de Feestdagen. Maandag 8 januari zijn we er weer en zullen we je bericht beantwoorden.

Wat is je naam? *
Wat is je adres? *
Hoe kunnen we je het beste bereiken? *
Wat is je telefoonnummer? *
Wat is je e-mailadres? *
Welk model dakkapel spreekt je aan? *
Welk materiaal heeft jouw voorkeur? *
Breedte dakkapel bij benadering (in cm's)